Kennisseminars en- webinars

SAMEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Kennisseminars en- webinars zijn met name bedoeld om je kennis te laten maken met een bepaald thema of vakgebied. Het gaat hier om kortdurende, eenmalige sessies die zowel fysiek (seminar) of online (webinar) kunnen plaatsvinden. Je kunt dan “proeven” van een bepaald onderwerp en beoordelen of een vervolgcursus iets voor jou is. 

Kennisseminars en- webinars

Door subsidies nu financieel extra aantrekkelijk om te ontwikkelen

Vanaf februari 2022 kunnen we ruim 5.000 werknemers, ondernemers en werkzoekenden adviseren, coachen en trainen op kennis en vaardigheden. De overheid neemt het grootste deel van de investering voor haar rekening. Werkgevers betalen soms een bijdrage. Sommige cursussen en trainingen zijn zelfs volledig kosteloos, omdat het Van Kraaij Educatie voor de cofinanciering zorgt.

Aanbod Kennisseminars en- webinars

Geen aanbod beschikbaar
We hebben nog veel meer...

Veelgestelde vragen Kennisseminars en- webinars

Een Seminar is een fysieke bijeenkomst in de Bogerd in Druten en een webinar is een online bijeenkomst.

De inhoud is hetzelfde. 

Je ontvangt van ons altijd een certificaat van deelname. Dit certificaat ontvang je pas nadat je de prestatieverklaring hebt ondertekend.

Ja, je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per e-mail. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Controleer ook altijd je spambox of map met ongewenste e-mail. Heb je hem echt niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@vankraaijeducatie.nl.

Staat het antwoord van jouw vraag niet op deze website? Stuur dan een e-mail naar info@vankraaijeducatie.nl. Je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een reactie.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.