Cursussen

SAMEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Onze cursussen en trainingen hebben een studiebelasting van 16 uur. In de meeste gevallen gaat het om 8 uur klassikaal les én 8 uur zelfstudie. De klassikale lessen kunnen online plaatsvinden (via Microsoft Teams of Zoom) of fysiek in de Bogerd te Druten. Groepen bestaan uit maximaal 12 personen.

Door subsidies nu financieel extra aantrekkelijk om te ontwikkelen

Vanaf februari 2022 kunnen we ruim 5.000 werknemers, ondernemers en werkzoekenden adviseren, coachen en trainen op kennis en vaardigheden. De overheid neemt het grootste deel van de investering voor haar rekening. Werkgevers betalen soms een bijdrage. Sommige cursussen en trainingen zijn zelfs volledig kosteloos, omdat het Van Kraaij Educatie voor de cofinanciering zorgt.

Veelgestelde vragen cursussen

Inschrijven kan vanaf 10 januari 2022. 

Een online cursus wordt gegeven via Microsoft Teams of Zoom. Een fysieke cursus vindt altijd plaats in de Bogerd in Druten. 

De inhoud van de training blijft hetzelfde. 

Klassikale cursussen vinden in groepen plaats. Deze kunnen zowel online of fysiek plaatsvinden. Er is veel interactie tussen deelnemers en de docent. De lessen vinden plaats op vooraf afgesproken tijdstippen. Bij een e-learning is er géén interactie met de docent. Je bepaalt geheel zelf waar en wanneer je de e-learning volgt. De klassikale cursussen zijn “live” en de e-learnings zijn vooraf opgenomen. Bij zowel klassikale cursussen als e-learnings is er ondersteunend lesmateriaal in de vorm van boeken of pdf-documenten.

Bij de inschrijving kun je zien of een cursus online of fysiek plaatsvindt. Indien een cursus online plaatsvindt, gebeurt dat meestal via Microsoft Teams of Zoom. Fysieke cursussen vinden plaats in de Bogerd te Druten. Let wel op dat we niet weten hoe de coronamaatregelen zich verder ontwikkelen. Er is dus altijd een kans dat een fysieke cursus toch online wordt gegeven. Vindt een cursus online plaats? Dan zal deze nooit worden omgezet naar een fysieke cursus.

Een klassikale cursus is een interactieve cursus met een docent. Dit kan zowel online als fysiek zijn. Het is altijd een cursus die je live volgt. 

In een klassikale cursus krijg je persoonlijke aandacht en je kunt vragen stellen aan de docent. 

Bekijk de handleiding hier.  

Bekijk de handleiding hier

Groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Dit geldt zowel voor online als fysieke cursussen.

Wanneer je je inschrijft voor een cursus, dan wordt alles voor je geregeld. Zo zorgen wij voor de boeken, een pen en een notitieblokje. Indien een cursus online wordt gegeven, krijg je het materiaal thuisgestuurd. Daarnaast is er vaak digitaal materiaal, dat je krijgt toegestuurd door de docent.

Je ontvangt van ons altijd een certificaat van deelname. Dit certificaat ontvang je pas nadat je de prestatieverklaring hebt ondertekend.

Ja, je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per e-mail. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Controleer ook altijd je spambox of map met ongewenste e-mail. Heb je hem echt niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@vankraaijeducatie.nl.

Onze fysieke cursussen vinden plaats in Cultureel centrum D’n Bogerd te Druten. Ons adres is: Van Heemstraweg 53, 6651 KH in Druten. Bij binnenkomst vind je de zaalindeling op het grote digitale scherm.

We behouden ons het recht voor om een cursus altijd online te laten plaatsvinden. Indien de coronamaatregelen het onverhoopt niet toelaten om een cursus fysiek te laten plaatsvinden, zal de cursus alsnog online worden verzorgd via Microsoft Teams. Zodoende gaan cursussen dus altijd door.

Je krijgt van ons altijd bericht. Cursussen gaan door bij minimaal 6 deelnemers. Zodra een cursus gaat starten, ontvang je van ons een e-mail met daarin alle praktische informatie. Indien een cursus niet doorgaat vanwege een te laag aantal deelnemers dan hoor je dat ongeveer 14 dagen voor aanvang van de cursus.

Mocht een cursus onverhoopt niet doorgaan, dan wordt er contact met je opgenomen. Mogelijk zijn er nog andere groepen die wel kunnen doorgaan en kan jouw inschrijving worden verplaatst naar een andere groep. Mocht dit helaas niet mogelijk zijn, dan moeten we jouw inschrijving helaas annuleren. Uiteraard wordt er dan ook geen factuur gestuurd.

De docent neemt uiterlijk een week van tevoren contact met je op en zal je de link dan sturen naar de bijeenkomst in Zoom of Microsoft Teams. Let op! Wanneer je via Microsoft Teams een vergaderverzoek accepteert, verdwijnt deze uit jouw inbox. Microsoft zet deze dan meteen in jouw outlook agenda. De mail verdwijnt ook wanneer je geen outlookagenda hebt.

Moet je onverhoopt één of meerdere lessen missen? Neem dan in eerste instantie contact op met de trainer. Wellicht kan het materiaal toegestuurd worden of kunnen jullie onderling afspraken maken over een inhaalmoment. Mocht dit niet mogelijk zijn, neem dan contact op met Van Kraaij Educatie. We bespreken dan of je kunt deelnemen in een andere groep.

Staat het antwoord van jouw vraag niet op deze website? Stuur dan een e-mail naar info@vankraaijeducatie.nl. Je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een reactie.

Ik heb me ingeschreven voor een cursus via NL Leert Door. Hoe nu verder?

1. Bevestiging inschrijving

Na het inschrijven via onze website ontvang je per mail een bevestiging.

2. Je cursus gaat bijna starten

Twee weken voor de startdatum van jouw ontwikkelactiviteit nemen we per mail met jou contact op. Daarna neemt jouw docent contact met jou op en indien online stuurt de docent een videolink.

(Indien online)

Je ontvangt thuis een brochure, lesmateriaal en wat lekkers voor bij de cursus.

3. Jouw cursus gaat starten

Jouw cursus gaat van start. Tijdens de cursus heb je alleen contact met je docent. Je hebt korte lijntjes met de docent. Let op: aanwezigheid en actieve deelname is vereist. Anders wordt de scholing niet vergoed.

4. Prestatieverklaring tekenen

Na het volgen van de cursus ontvang je de prestatieverklaring. In de prestatieverklaring verklaar je dat je de scholing succesvol hebt afgerond.

5. Certificaat

Ben je aanwezig geweest en heb je de prestatieverklaring ingevuld? Dan ontvang je je certificaat voor het volgen van de cursus en sturen we je de evaluatie toe.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.