Cursussen

SAMEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Onze cursussen en trainingen hebben een studiebelasting van 16 uur. In de meeste gevallen gaat het om 8 uur klassikaal les én 8 uur zelfstudie. De klassikale lessen kunnen online plaatsvinden (via Microsoft Teams of Zoom) of fysiek in de Bogerd te Druten. Groepen bestaan uit maximaal 12 personen.

Cursusaanbod

Veelgestelde vragen cursussen

Het ministerie van SZW heeft extra financiële middelen ter beschikking gesteld.

Wij hebben pas in mei 2022 bericht gekregen dat er extra financiële middelen beschikbaar zijn. Deze kunnen wij niet met terugwerkende kracht toepassen.

Heb je je al ingeschreven voor cursussen die starten vanaf 1 juni? Dan hoef je niets te doen. Je zult géén factuur meer ontvangen.

Klassikale cursussen vinden in groepen plaats. Deze kunnen zowel online of fysiek plaatsvinden. Er is veel interactie tussen deelnemers en de docent. De lessen vinden plaats op vooraf afgesproken tijdstippen. Bij een e-learning is er géén interactie met de docent. Je bepaalt geheel zelf waar en wanneer je de e-learning volgt. De klassikale cursussen zijn “live” en de e-learnings zijn vooraf opgenomen. Bij zowel klassikale cursussen als e-learnings is er ondersteunend lesmateriaal in de vorm van boeken of pdf-documenten.

Bij de inschrijving kun je zien of een cursus online of fysiek plaatsvindt. Indien een cursus online plaatsvindt, gebeurt dat meestal via Microsoft Teams of Zoom. Fysieke cursussen vinden plaats in de Bogerd te Druten. Let wel op dat we niet weten hoe de coronamaatregelen zich verder ontwikkelen. Er is dus altijd een kans dat een fysieke cursus toch online wordt gegeven. Vindt een cursus online plaats? Dan zal deze nooit worden omgezet naar een fysieke cursus.

Een klassikale cursus is een interactieve cursus met een docent. Dit kan zowel online als fysiek zijn. Het is altijd een cursus die je live volgt. 

In een klassikale cursus krijg je persoonlijke aandacht en je kunt vragen stellen aan de docent. 

Groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Dit geldt zowel voor online als fysieke cursussen.

Je ontvangt van ons altijd een certificaat van deelname. 

Wanneer je je inschrijft voor een cursus, dan wordt alles voor je geregeld. Zo zorgen wij voor de boeken, een pen en een notitieblokje. Indien een cursus online wordt gegeven, krijg je het materiaal thuisgestuurd. Daarnaast is er vaak digitaal materiaal, dat je krijgt toegestuurd door de docent.

Ja, je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per e-mail. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Controleer ook altijd je spambox of map met ongewenste e-mail. Heb je hem echt niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@vankraaijeducatie.nl.

Onze fysieke cursussen vinden plaats in Cultureel centrum D’n Bogerd te Druten. Ons adres is: Van Heemstraweg 53, 6651 KH in Druten. Bij binnenkomst vind je de zaalindeling op het grote digitale scherm.

We behouden ons het recht voor om een cursus altijd online te laten plaatsvinden. Indien de coronamaatregelen het onverhoopt niet toelaten om een cursus fysiek te laten plaatsvinden, zal de cursus alsnog online worden verzorgd via Microsoft Teams. Zodoende gaan cursussen dus altijd door.

Je krijgt van ons altijd bericht. Cursussen gaan door bij minimaal 6 deelnemers. Zodra een cursus gaat starten, ontvang je van ons een e-mail met daarin alle praktische informatie. Indien een cursus niet doorgaat vanwege een te laag aantal deelnemers dan hoor je dat ongeveer 14 dagen voor aanvang van de cursus.

Mocht een cursus onverhoopt niet doorgaan, dan wordt er contact met je opgenomen. Mogelijk zijn er nog andere groepen die wel kunnen doorgaan en kan jouw inschrijving worden verplaatst naar een andere groep. Mocht dit helaas niet mogelijk zijn, dan moeten we jouw inschrijving helaas annuleren. 

De docent neemt uiterlijk een week van tevoren contact met je op en zal je de link dan sturen naar de bijeenkomst in Zoom of Microsoft Teams. Let op! Wanneer je via Microsoft Teams een vergaderverzoek accepteert, verdwijnt deze uit jouw inbox. Microsoft zet deze dan meteen in jouw outlook agenda. De mail verdwijnt ook wanneer je geen outlookagenda hebt.

Moet je onverhoopt één of meerdere lessen missen? Neem dan in eerste instantie contact op met de trainer. Wellicht kan het materiaal toegestuurd worden of kunnen jullie onderling afspraken maken over een inhaalmoment. Mocht dit niet mogelijk zijn, neem dan contact op met Van Kraaij Educatie. We bespreken dan of je kunt deelnemen in een andere groep.

Staat het antwoord van jouw vraag niet op deze website? Stuur dan een e-mail naar info@vankraaijeducatie.nl. Je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een reactie.

Cursussen

Ik heb me ingeschreven voor een cursus via NL Leert Door. Hoe nu verder?

1. Bevestiging inschrijving

Na het inschrijven via onze website ontvang je per mail een bevestiging.

2. Je cursus gaat bijna starten

Twee weken voor de startdatum nemen we per mail met jou contact op. De docent zal met jou contact opnemen en indien online stuurt de docent een Microsoft Teams-videolink.

(Indien online)

Je ontvangt thuis een brochure, lesmateriaal en wat lekkers voor bij de cursus.

3. Jouw cursus gaat starten

Jouw cursusgaat van start! Tijdens de cursus heb je korte lijnen met de docent. Let op: aanwezigheid en actieve deelname is vereist.

5. Certificaat

Ben je aanwezig geweest?
Dan ontvang je je certificaat voor het volgen van de cursus en sturen we je de evaluatie toe.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.