Professionele Ontwikkeling

SAMEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Onze afdeling Professionele Ontwikkeling helpt bedrijven en hun werknemers samen naar een hoger niveau met een breed aanbod van zakelijke workshops en trainingen. 

Zoeken

Onze afdeling Professionele Ontwikkeling ondersteunt ambitieuze individuen om zich op persoonlijk én professioneel vlak verder te ontwikkelen. Daarmee verstevigen zij hun arbeidsmarktpositie en halen zij betere resultaten. Dit bereiken we middels een breed aanbod van loopbaanadvies, coaching, seminars, webinars, e-learnings en diverse cursussen en trainingen. De coaches, docenten en trainers delen een passie en drive om het beste uit de deelnemers te halen.

 

''De cursus was erg interessant, van mij had het nog wel langer mogen duren.''
Mevrouw Koppers
Volgde cursus Timemanagement

Door subsidies nu extra aantrekkelijk

Vanaf februari 2022 kunnen we ruim 5.000 werknemers, ondernemers en werkzoekenden kosteloos adviseren, coachen en trainen op kennis en vaardigheden. De overheid neemt het grootste deel van de investering voor haar rekening. Werkgevers betalen soms een bijdrage. Sommige cursussen en trainingen zijn zelfs volledig kosteloos, omdat het samenwerkingsverband voor cofinanciering vanuit het bedrijfsleven en andere organisaties heeft gezorgd.

Aanbod Professionele Ontwikkeling

Cursussen

E-learnings

Kennisseminars en- webinars

Ontwikkeladvies

Coaching​

Incompany

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.