Italiaans

Italiaans spreken, dat is bijzonder en een droom van velen. Als je deze taal spreekt, kun je gemakkelijker contact leggen met mensen uit Italië en zul je daarbij steviger in je schoenen staan. Maar misschien heb je zelf wel een hele goede, persoonlijke reden om deze taal te gaan leren!


Na de cursus ben je niet alleen meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de cultuur van Italië. Het resultaat is dat je meer vertrouwen hebt in het spreken, begrijpen en schrijven van de taal en daarnaast weet jij nu ook hoe jouw Italiaanse collega’s werken, of wat de normen en waarden zijn van je neef of nicht die in Italië woont.


Groepscursus

Van Kraaij Educatie biedt diverse groepscursussen Italiaans aan. De data hiervan worden vooraf bepaald en gepubliceerd op onze website. De cursussen worden gegeven op onze eigen locatie in D’n Bogerd te Druten: een locatie met gratis parkeergelegenheden en gratis wifi. De cursus bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur tenzij er minder dan 4 deelnemers zijn. Bij 3 deelnemers zullen er 12 lessen van 1 uur bestaan. Indien er minder dan 3 deelnemers zijn dan bestaat de cursus uit 8 lessen van 1 uur. Voor elke les geldt dat hetzelfde aantal uur aan zelfstudie wordt verwacht. Dit betekent dat wanneer je een les van 1,5 uur hebt er ook nog gemiddeld 1,5 uur aan zelfstudie moet worden gedaan. De groepscursus wordt gegeven door onze docent Italiaans Petra Balestri.

Basis
Aan het einde van het basis traject kan de cursist:

Vertrouwde dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen gericht op de bevrediging van concrete behoeften begrijpen en gebruiken. Zichzelf aan anderen voorstellen en kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens zoals waar hij/zij woont, mensen die hij/zij kent en dingen die hij/zij bezit. Op een simpele wijze reageren, aangenomen dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om te helpen.
Basis 1
€215,-
Start van de basis cursus, bij aanvang is geen basiskennis/niveau vereist (A0), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1-
Cursusmateriaal (zelf aan te schaffen):
Van Dale Taalcursus Italiaans
ISBN: 9789061433279

12 lessen van 1,5 uur
Basis 2
€215,-
Vervolg op basis 1 (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A1- hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1
Cursusmateriaal (zelf aan te schaffen):
Van Dale Taalcursus Italiaans
ISBN: 9789061433279

12 lessen van 1,5 uur
Basis 3
€215,-
Vervolg op basis 2 (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A1 hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1+ en krijg je van ons ook een certificaat op A1 niveau!
Cursusmateriaal (zelf aan te schaffen):
Van Dale Taalcursus Italiaans
ISBN: 9789061433279

12 lessen van 1,5 uur
Half gevorderden (klik om uit te vouwen)
Aan het einde van het half gevorderden traject kan de cursist:

Zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk). Communiceren in simpele en alledaagse taken die een eenvoudige en directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties vereisen. In eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van diverse behoeften beschrijven.
Half gevorderden 1
€225,-
Start van de half gevorderden cursus (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A1 hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A2
Cursusmateriaal (zelf aan te schaffen):
In overleg met docent.
12 lessen van 1,5 uur
Half gevorderden 2
€225,-
Vervolg op de half gevorderden 1 cursus (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A2- hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A2.
Cursusmateriaal (zelf aan te schaffen):
In overleg met docent.
12 lessen van 1,5 uur
Half gevorderden 3
€225,-
Vervolg op de half gevorderden 2 cursus (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A2- hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A2+ en krijg je van ons dus ook een certificaat op A2 niveau!
Cursusmateriaal (zelf aan te schaffen):
In overleg met docent.
12 lessen van 1,5 uur
Herhaalpakket (klik om uit te vouwen)
Herhaalpakket
€89,95
LET OP! Dit pakket is alleen voor de cursisten die bij ons in het voorjaar een cursus hebben afgenomen en graag de lesstof willen herhalen.
De behandelde theorie wordt nog eens herhaald. Dit gebeurt in 6 lessen van 1,5 uur die aansluitend aan de voorjaarscursus zullen plaatsvinden en is voor de zomervakantie afgerond. Deze cursus wordt afgestemd op de groep.
Cursusmateriaal:
Hiervoor is geen extra cursusmateriaal vereist
6 lessen van 1,5 uur

Privécursus

Ben je niet beschikbaar op de momenten van de groepscursus? Of wil jij gewoon liever één op één (of in een kleiner groepje) oefenen met een ervaren docent? Dan is er ook de mogelijkheid een privécursus te volgen. De cursus kan dan plaatsvinden in één van onze lokalen in D’n Bogerd, maar in overleg zou dit eventueel ook bij de cursist thuis kunnen plaatsvinden. Daarnaast heb je bij een privécursus veel inspraak in de inhoud van jouw cursus! Deze wordt dan specifiek op jouw wensen afgestemd. Voorafgaand aan een privécursus vindt er altijd een vrijblijvende intake plaats. Dit om jouw niveau te bepalen en de doelen die jij wilt bereiken vast te stellen. Een privécursus Italiaans wordt gegeven door een senior docent. Een senior docent kost €85,- per uur. Neem voor de mogelijkheden wat betreft een privécursus contact met ons op. We zijn te bereiken door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen.

Petra Balestri

Klik op de foto om meer te lezen over de docente Italiaans


Let op!

Weet je niet welk niveau je hebt? Kom dan eerst naar de open avond voordat je je inschrijft!

De docent geeft je dan advies over welk niveau en welke groep bij jou past!

Top
Van Kraaij Educatie