Senior Digi Club

Als inwoner van de Gemeente Druten kan men kosteloos lid worden van de Senior Digi Club. Naast de digitale nieuwsbrief zijn er extra’s zoals een vraagbaak. Voor alle mogelijke computer gerelateerde vragen staan we open om samen naar een oplossing te kijken. Dus u staat er niet alleen voor. Hulp kan want wij denken met u mee.

Als lid van de Senior Digi Club ontvangt men tevens de SDC Nieuwsbrief. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Hoe werkt het?

 
Weet je niet welk pakket je moet kiezen?
Wij helpen je graag.

Veel gestelde vragen

1Wat zijn de kosten van de Senior Digi Hulp middagen?
Er is een eigen bijdrage van 3 Euro door de deelnemer in de kosten bij elke hulp sessie. Men krijgt daarvoor ook gratis een kopje koffie of thee. Wel is het verzoek om het totale bedrag van 9 Euro bij de eerste keer te betalen.
2Hoe kan ik me aanmelden voor de middagen van Senior Digi Club?
Bij Van Kraaij Educatie kan men zich aanmelden voor het deelnemen aan de Senior Digi Hulp sessies. Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur (0487) 745003 of een berichtje met mailadres info@vankraaijeducatie.nl. Vermeld in je mail ook altijd dat het om Senior Digi Club gaat.
1Wat zijn de kosten van Senior Digi Inloop middagen?
Alle geboden hulp door de Digi Helpers is kosteloos. Gebruik van een consumptie tegen mini prijs is gebruikelijk als tegemoetkoming voor het beschikbaar stellen door Zorggroep Maas en Waal van de ontmoetingslocatie en de wifi.
Top
Van Kraaij Educatie