Windows 10


Zit je regelmatig achter de computer maar heb je eigenlijk geen idee hoe het allemaal werkt? Of heb je thuis een laptop of computer maar zit het stof erop omdat je hem niet kan gebruiken? Het is natuurlijk jammer dat je niet optimaal gebruik kan maken van de vele mogelijkheden van een computer of laptop. Je ziet dat collega’s, vrienden of familie deze vaardigheid wél onder de knie hebben en dat wil jij ook kunnen. Deze cursus zal je helpen om de basisvaardigheden aan te leren en zelfverzekerder te worden in het gebruiken van je computer of laptop.

Waar te beginnen?
Je kunt veel tijd besparen als je enkele van de mogelijkheden van een computer of laptop goed leert gebruiken. Daarom heeft Van Kraaij Educatie een cursus ontwikkeld, waarbij je in twee dagdelen allerlei tools krijgt aangereikt die werken met een computer of laptop eenvoudiger maken en waar je uiteindelijk tijd mee bespaart.

In de cursus ga je aan de slag met:

- De computer aanzetten
- Toetsenbord gebruik
- Muisgebruik
- Werken met tekst
- Mappen en bestanden
- Internetten
- Werken met e-mail
- Introductie met foto, video en muziek

Interesse?
De cursus kan plaatsvinden in één van onze lokalen in D’n Bogerd, maar in overleg zou dit eventueel ook bij de cursist thuis kunnen plaatsvinden. Daarnaast heb je bij een privécursus veel inspraak in de inhoud van jouw cursus! Deze wordt dan specifiek op jouw wensen afgestemd. Voorafgaand aan een privécursus vindt er altijd een vrijblijvende intake plaats. Dit om jouw niveau te bepalen en de doelen die jij wilt bereiken vast te stellen. Een privécursus kan worden gegeven door een junior of een senior docent. Een junior docent kost €45,- per uur en een senior docent kost €85,- per uur. Neem voor de mogelijkheden wat betreft een privécursus contact met ons op. We zijn te bereiken door te bellen naar 0487-745003 of door ons een e-mail te sturen.

Direct inschrijven  Cursus

  BasisGevorderden

  GroepscursusPrivécursus

  Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

  Swen Wigmans

  Klik op de foto om meer te lezen over de docent Windows 10


  45per uur

  • Docent type: Junior
   
  85per uur

  • Docent type: Senior
  Top
  Van Kraaij Educatie