Windows 10


Zit je regelmatig achter de computer maar heb je eigenlijk geen idee hoe het allemaal werkt? Of heb je thuis een laptop of computer maar zit het stof erop omdat je hem niet kan gebruiken? Het is natuurlijk jammer dat je niet optimaal gebruik kan maken van de vele mogelijkheden van een computer of laptop. Je ziet dat collega’s, vrienden of familie deze vaardigheid wél onder de knie hebben en dat wil jij ook kunnen. Deze cursus zal je helpen om de basisvaardigheden aan te leren en zelfverzekerder te worden in het gebruiken van je computer of laptop.

Waar te beginnen?
Je kunt veel tijd besparen als je enkele van de mogelijkheden van een computer of laptop goed leert gebruiken. Daarom heeft Van Kraaij Educatie een cursus ontwikkeld, waarbij je in twee dagdelen allerlei tools krijgt aangereikt die werken met een computer of laptop eenvoudiger maken en waar je uiteindelijk tijd mee bespaart.

In de cursus ga je aan de slag met:

- De computer aanzetten
- Toetsenbord gebruik
- Muisgebruik
- Werken met tekst
- Mappen en bestanden
- Internetten
- Werken met e-mail
- Introductie met foto, video en muziek

Interesse?
Onze cursus wordt gegeven in één van onze lokalen in D’n Bogerd in Druten. Je kunt gebruik maken van de gratis parkeergelegenheden en gratis wifi. De cursus bestaat uit 10 lessen van 1,5 uur, dus in totaal 15 uur. Het voordeel aan een privécursus is dat je zelf kan bepalen wanneer je les wilt.
Direct inschrijvenCursus

BasisGevorderden

GroepscursusPrivécursus

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Swen Wigmans

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Windows 10


Top
Van Kraaij Educatie