Powerpoint


Zit je ook altijd te stoeien met de indeling van je dia’s? Of wil je dat de teksten regel voor regel op het scherm verschijnen? Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van PowerPoint zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Inefficiënt gebruik
PowerPoint heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die PowerPoint biedt voor jou en je collega’s. Inefficiënt met PowerPoint werken kost je tijd en geld.

Bespaar tijd
Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden van PowerPoint goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Daarom heeft Van Kraaij Educatie een training ontwikkeld, waarbij je allerlei praktische tools krijgt aangereikt die het werken met PowerPoint eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart. Je zult zien dat PowerPoint nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht. Wist je bijvoorbeeld dat je in één keer de opmaak en indeling van alle dia’s tegelijkertijd kunt aanpassen? Zeker weten dat je daar veel tijd mee kunt besparen!

Cursus Powerpoint
De cursus kan plaatsvinden in één van onze lokalen in D’n Bogerd, maar in overleg zou dit eventueel ook bij de cursist thuis kunnen plaatsvinden. Daarnaast heb je bij een privécursus veel inspraak in de inhoud van jouw cursus! Deze wordt dan specifiek op jouw wensen afgestemd. Voorafgaand aan een privécursus vindt er altijd een vrijblijvende intake plaats. Dit om jouw niveau te bepalen en de doelen die jij wilt bereiken vast te stellen. Een privécursus kan worden gegeven door een junior of een senior docent. Een junior docent kost €35,- per uur en een senior docent kost €65,- per uur. Neem voor de mogelijkheden wat betreft een privécursus contact op met de coördinator van de particuliere cursussen: Nathalie van den Hurk.

 

Basis

3 lessen van 90 minuten

  • Presentaties maken met tekst en afbeeldingen
  • Video, geluid en grafieken toevoegen
  • Dia-overgangen en animaties instellen
  • Presentatie opslaan en afdrukken
  • Presentatie delen
 
Ga naar de checklist: welke functies kunnen het werken met Powerpoint sneller en eenvoudiger maken?
Iedereen gebruikt powerpoint op zijn eigen manier. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cursussen en trainingen, kunnen wij goed inschatten met welke handige tools jouw productiviteit kan worden verhoogd. Aan de hand van de door Van Kraaij Educatie samengestelde checklist kun je ontdekken welke functies in powerpoint je nog niet optimaal gebruikt.

Maak een vrijblijvende afspraak
Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we aan de hand van de door jou ingevulde checklist geheel vrijblijvend welke onderdelen in een training aan bod kunnen komen. Bel ons op 0487-745003.
Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.
Direct inschrijvenCursus

BasisGevorderden

GroepscursusPrivécursus

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Swen Wigmans

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Powerpoint


Bart van Kraaij

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Powerpoint


35per uur

  • Docent type: Junior
 
65per uur

  • Docent type: Senior
Top
Van Kraaij Educatie