Excel


Zit je regelmatig met je rekenmachine naast je laptop als je in Excel aan het werken bent? Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van Excel zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Inefficiënt gebruik
Excel heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die Excel biedt voor jou en je collega’s. Inefficiënt met Excel werken kost je tijd en geld.

Bespaar tijd
Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden van Excel goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Daarom heeft Van Kraaij Educatie twee trainingen ontwikkeld, waarbij je allerlei praktische tools krijgt aangereikt die het werken met Excel eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart. Je zult zien dat Excel nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht. Heb je bijvoorbeeld weleens van een draaitabel gehoord? Zeker weten dat je die rekenmachine dan niet meer nodig hebt!

Cursus Microsoft Excel
De cursus kan plaatsvinden in één van onze lokalen in D’n Bogerd, maar in overleg zou dit eventueel ook bij de cursist thuis kunnen plaatsvinden. Daarnaast heb je bij een privécursus veel inspraak in de inhoud van jouw cursus! Deze wordt dan specifiek op jouw wensen afgestemd. Voorafgaand aan een privécursus vindt er altijd een vrijblijvende intake plaats. Dit om jouw niveau te bepalen en de doelen die jij wilt bereiken vast te stellen. Een privécursus kan worden gegeven door een junior of een senior docent. Een junior docent kost €35,- per uur en een senior docent kost €65,- per uur. Neem voor de mogelijkheden wat betreft een privécursus contact op met de coördinator van de particuliere cursussen: Nathalie van den Hurk.

Ga naar de checklist: welke functies kunnen het werken met Excel sneller en eenvoudiger maken?
Iedereen gebruikt Excel op zijn eigen manier. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cursussen en trainingen, kunnen wij goed inschatten met welke handige tools de productiviteit kan worden verhoogd. Aan de hand van de door Van Kraaij Educatie samengestelde checklist kun je ontdekken welke functies in Excel je nog niet optimaal gebruikt.

Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.
Direct inschrijvenCursus

BasisGevorderden

GroepscursusPrivécursus

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Bart van Kraaij

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Excel


35per uur

  • Docent type: Junior
 
65per uur

  • Docent type: Senior
Top
Van Kraaij Educatie