Excel


Zit je regelmatig met je rekenmachine naast je laptop als je in Excel aan het werken bent? Veel mensen hebben zich de functies en mogelijkheden van Excel zelf eigen gemaakt. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee, maar het kan vaak een stuk sneller en efficiënter.

Inefficiënt gebruik
Excel heeft vele mogelijkheden en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je betaalt een fiks bedrag voor het gebruik van de software. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dan niet optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden die Excel biedt voor jou en je collega’s. Inefficiënt met Excel werken kost je tijd en geld.

Bespaar tijd
Je kunt veel tijd besparen als je enkele handige mogelijkheden van Excel goed leert gebruiken, alleen of met je collega’s. Daarom heeft Van Kraaij Educatie twee trainingen ontwikkeld, waarbij je allerlei praktische tools krijgt aangereikt die het werken met Excel eenvoudiger maken en waar je dus tijd mee bespaart. Je zult zien dat Excel nog veel meer mogelijkheden heeft dan je dacht. Heb je bijvoorbeeld weleens van een draaitabel gehoord? Zeker weten dat je die rekenmachine dan niet meer nodig hebt!

Cursus Microsoft Excel
De cursus kun je individueel of met je collega’s volgen en bestaat uit twee onderdelen.
Ga naar de checklist: welke functies kunnen het werken met Excel sneller en eenvoudiger maken?
Iedereen gebruikt Excel op zijn eigen manier. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cursussen en trainingen, kunnen wij goed inschatten met welke handige tools de productiviteit kan worden verhoogd. Aan de hand van de door Van Kraaij Educatie samengestelde checklist kun je ontdekken welke functies in Excel je nog niet optimaal gebruikt.

Benodigde voorkennis
Je moet kunnen werken met een computer. Is de computer helemaal nieuw voor je? Kijk dan eens bij computercursus.
Direct inschrijvenCursus

BasisGevorderden

GroepscursusPrivécursus

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Bart van Kraaij

Klik op de foto om meer te lezen over de docent Excel


Top
Van Kraaij Educatie