Computercursussen

Wil je graag effectief en veel gebruik kunnen maken van je computer/tablet, maar weet je eigenlijk niet hoe het allemaal werkt? Of kun je al aardig omgaan met je computer/tablet, maar zou je er graag meer uit willen halen? Wij hebben een enthousiast team van docenten die daar graag met jou mee aan de slag gaan!

De computer- en IPad cursussen bij Van Kraaij Educatie worden aangeboden in de vorm van privécursussen. De cursus sluit zo naadloos aan op jouw niveau en je zult precies leren wat jij wil leren. Dus of je nu wil leren Skypen met familieleden die ver weg wonen, leren surfen en e-mailen, WiFi instellen, bankzaken regelen of overheidszaken afhandelen: hier ben je aan het juiste adres!


Ons aanbod

De cursussen van Van Kraaij Educatie staan bekend als leerzaam en gezellig! Het is ontzettend handig om computerskills te leren en het is ook gewoon leuk om met een groep aan de slag te gaan. Klik op het onderwerp wat jou aanspreekt en lees hier alles over onze cursussen.


Weet je niet welk pakket je moet kiezen?
Wij helpen je graag.

Veel gestelde vragen

1Ik kan niet op één van de vooraf aangegeven avonden, wat nu?
Dit is geen probleem en je kunt je alsnog inschrijven voor de cursus. Neem contact met ons op over welke dag je niet beschikbaar bent en dan zal de docent ervoor zorgen dat je de stof van die les digitaal toegestuurd krijgt. Hierdoor kun je zelf thuis de stof doornemen en zal de docent de volgende les met je hierop terugkomen. De prijs van de cursus zal hetzelfde blijven.
2In verband met ziekte kan ik niet naar de cursus komen, wat nu?
Neem contact met ons op en dan zullen wij de afmelding door geven aan de docent. Je mag je natuurlijk ook direct bij de docent zelf afmelden. De docent zal de stof van de les digitaal naar je toesturen, zodat je thuis toch de stof kan doornemen. De volgende les zal de docent hier met je op terugkomen. De prijs van de cursus zal hetzelfde blijven.
3Ik neem al deel aan een cursus, maar ik wil doorstromen naar het volgende niveau. Hoe werkt dit?
Wat fijn dat je wilt doorstromen! Vul het inschrijfformulier op onze website in en klik de opvolgende cursus aan. Uiteraard mag je bij de docente aangeven dat je wil doorstromen, maar het invullen van het inschrijfformulier is deze situatie ook een vereiste.
4Hoe moet ik de cursus betalen?
De factuur zullen wij bij definitief doorgaan van de cursus je digitaal toesturen. Dit zal ongeveer een week voor de start van de cursus bekend worden gemaakt. In deze e-mail staat een link naar iDEAL vermeld. Zo kun je de factuur gemakkelijk en snel via iDEAL betalen.
5Cursusmateriaal, moet ik dat zelf aanschaffen of doen jullie dat?
Bij een privécursus verzorgt Van Kraaij Educatie altijd het cursusmateriaal voor de cursist. Bij een groepscursus is dit niet het geval. Op onze website kun je bij de vernoemde groepscursussen zien of er cursusmateriaal van toepassing is. Daarbij staat vermeld of je dit zelf moet aanschaffen of dat wij dit voor je doen. Wacht nog met de aanschaffing van het lesmateriaal tot je zeker weet dat de cursus gaat starten. Mocht je de boeken tijdens de eerste les nog niet in huis hebben is dat geen probleem. De docent zal hier rekening mee houden. Wanneer op onze website staat vermeld dat er een “reader” wordt gebruikt, dan zal Van Kraaij Educatie hier voor zorgen en hoef je zelf niets aan te schaffen.
6Zijn de lestijden in overleg met de groep of bepalen jullie dat?
Met een groepscursus bepaalt Van Kraaij Educatie de lestijden. Bij een privécursus heeft de cursist de luxe om dit zelf in overleg met de docent te bepalen. Komt het vernoemde lesmoment op het rooster niet uit? Dan raden wij je aan om naar de informatieavond te komen om dit met ons te bespreken. Op deze avond kunnen we samen met de docent en andere cursisten kijken of er een wijziging in het rooster kan plaatsvinden.
1Waarom is de cursus voor gevorderden duurder dan de basiscursus?
Bij de gevorderden cursus ga je op een hoger niveau verder met de stof die in de basiscursus is behandeld. De stof zal breder worden ingezet en worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van gesprekken en moeilijkere grammatica. Hier gaat meer voorbereiding voor de docent in zitten wat leidt tot een hogere prijs.
2Wanneer krijg ik bericht of de cursus doorgaat?
In principe gaat een cursus altijd door. Ook al is er maar één deelnemer! Echter de prijs van de cursus kan hierdoor wel veranderen, wij nemen in deze situatie uiteraard contact met je op om te overleggen. Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat door bepaalde omstandigheden een cursus niet doorgaat. Daarom sturen wij ongeveer een week van tevoren altijd een bericht of de cursus wel of niet doorgaat. Gewoon voor de zekerheid. Heb je van ons geen bericht ontvangen? Neem dan even contact met ons op.
3Wat is het verschil tussen een JUNIOR- en SENIORDOCENT?
Een JUNIOR is nog bezig mijn zijn opleiding, maar is zeker in staat om een cursus te verzorgen. Het is een enthousiaste student die bedreven is in zijn vak. Een SENIOR is vaak al afgestudeerd en heeft meer ervaring met het lesgeven. Dit veroorzaakt ook het prijsverschil. Zij verzorgen ook de groepscursussen, maar wanneer er 4 of minder deelnemers zijn, dan verzorgt een JUNIOR de cursus.
4Wanneer is het rooster voor de groepscursussen bekend?
Per kalenderjaar hebben wij altijd twee cursusreeksen met groepscursussen: het voor- en najaar. De cursussen in het voorjaar starten rond februari en eindigen voor de zomervakantie. De cursussen in het najaar starten rond september en eindigen voor de kerstvakantie. Het rooster staat op onze website vermeld. Staat het rooster voor het volgende voor- of najaar er nog niet op, dan zijn wij vast druk bezig om deze te plannen. Wij proberen de vervolgcursussen op hetzelfde lesmoment te plannen als de voorgaande cursussen. Dit lukt helaas niet altijd, maar we doen ons best.
5Hoe groot zijn de groepen?
Onze groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers. Dit doen wij om de kwaliteit van de cursus te waarborgen en iedere cursist voldoende individuele aandacht te kunnen geven.
6Wat zijn de kosten van een groeps- of privécursus?
De kosten voor een groepscursus staan altijd op onze website vermeld en starten vanaf €215,- per persoon. Bij een privécursus is dit niet het geval. Dit komt doordat een privécursus op maat wordt gemaakt. Hier kan geen standaardpakket voor worden bepaald aangezien elk individu anders is. Neem contact met ons op en dan plannen we een kennismakingsgesprek in om jouw wensen en lesdoelen te bespreken. Je krijgt op basis van dit gesprek een nette offerte toegestuurd. Telefonisch kunnen we altijd een prijsindicatie geven.
Top
Van Kraaij Educatie