0487-745003

Youri Vuurman

Docent Duits

Servus, ich heiße Youri Vuurman! Ik kom uit Nijmegen en ik studeer aan de HAN in Nijmegen. Ik volg hier de opleiding tot docent in de richting Duits en Nederlands.
In mijn vrije tijd componeer ik mijn eigen muziek en spendeer ik veel tijd aan mijn muziekprojecten.
Bij Van Kraaij Educatie ben ik al drie jaar werkzaam. Ik geef hier bijlessen en alle privé- en zakelijke cursussen voor Duits. Ik heb zo al verschillende mensen begeleid die gingen emigreren naar de DACH-Länder (Deutschland, Österreich und die Schweiz), cursussen gegeven aan beginners en cursussen verzorgd voor mensen van verschillende bedrijven (klantenservice, enz.).
Mijn affiniteit met het Duits is groot. Zo heb ik een aantal zomers door heel Duitsland gewerkt op beurzen en bezoek nog ieder jaar in de vakantie Duitsland. Ik heb de meeste hoeken van Duitsland en Oostenrijk gezien en het liefst breng ik mijn tijd door in Bayern (Zuid-Duitsland). Naast de taal houd ik ook erg van de Duitse geschiedenis en hier kun je me uiteraard alles over vragen.
De lessen Duits geef ik met veel plezier en met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. In de lessen staat de taal centraal, maar ook de cultuur en een stukje geschiedenis. Het Duits is een complexe taal en natuurlijk hoort hier ook een deel grammatica bij, maar we zullen ook tijd hebben voor een leuke werkvorm en een spelletje op zijn tijd. Niet alleen grammatica, maar ook het luisteren, spreken en bovenal de uitspraak staan centraal bij het oefenen.Terug naar teamoverzicht
Blogberichten van Youri