0487-745003

Nelly de Kinkelder

Docent

Mijn naam is Nelly de Kinkelder en ik woon sinds 2013 in Beneden-Leeuwen. Oorspronkelijk kom ik uit de regio Arnhem-Nijmegen. In 2021 ben ik met Van Kraaij Educatie in contact gekomen om e-learnings op te nemen; hoe je een succesvolle arbeidsmarktcampagne kunt bouwen. Op een later tijdstip komen daar loopbaanadviezen en individuele coaching bij.

Mijn opleiding
Ik ben afgestudeerd aan de Pedagogische Academie in Nijmegen (HAN) als leerkracht primair onderwijs. Uiteindelijk heb ik, na een periode gewerkt te hebben als invalleerkracht in de regio Nijmegen, een loopbaanswitch gemaakt naar de uitzendbranche met het opbouwen van een nieuwe vestiging in de functie van vestigingsmanager/intercedent. Na verloop van tijd met een goed werkend team opnieuw een switch gemaakt naar het arbeidsbureau, later het CWI het UWV-werkbedrijf. Vele jaren heb ik aan en in de arbeidsmarkt gewerkt als consulent personeelsvoorziening, werkcoach, bemiddelaar en adviseur. Ik heb projecten gedaan zoals het organiseren van de landelijke banenmarkten en ken de arbeidsmarkt in al haar facetten. Het is met name de dynamiek, het omgaan met, het samenbrengen en verbinden van, mensen zoals werkgevers, medewerkers en werkzoekers wat mij blijft uitdagen! Door mijn veelvuldig, intensieve contacten met werkgevers en het bedrijfsleven spreek ik de taal en kan ik medewerkers, werkzoekers adequaat begeleiden.

Sinds een aantal jaren ben ik met veel plezier werkzaam als zelfstandig loopbaanprofessional, coach en kan ik mijn ervaring die ik heb opgedaan binnen de arbeidsmarkt en expertise inzetten voor werkgevers, medewerkers, werkzoekers die naar een nieuwe of andere baan op zoek zijn, opleidingsadvies nodig hebben, een studiekeuze willen maken of uitgevallen zijn door ziekte, burn-out, zich opnieuw willen oriënteren of ontwikkelen binnen hun loopbaan. Als coach voel ik mij als een vis in het water!

Mijn mooiste uitdaging
Mijn mooiste uitdaging is dat ik de mensen die ik begeleid verder breng in hun proces, in hun zoektocht om antwoorden te vinden. De vraag is helder en vervolgens gaan we samen op weg en zetten stappen, wat ik als coach ervaar als fijn om een stuk mee te mogen lopen en de ontwikkeling te ervaren die wordt doorgemaakt en hen uiteindelijk verder brengt, dichter bij hun beoogde doel.Terug naar teamoverzicht
Blogberichten van Nelly