0487-745003

Natasja Jacobs

Loopbaancoach

Hallo, mijn naam is Natasja Jacobs. Geboren en opgegroeid in Afferden en sinds 2014 woonachtig in Boven-leeuwen met mijn vriend. Ik hou o.a. van zingen, dansen, zwemmen, netwerken en lezen. Mijn passie is leren en ik kenmerk me door nieuwsgierigheid, betrokkenheid en motivatie, want daar begint leren mee. Mijn favoriete motto's zijn ”een dag niet geleerd, is een dag niet (bewust) geleefd”, "De beste manier van leren is risico’s durven te nemen, durven te falen, fouten durven te maken EN door gewoon te DOEN”.
Mijn drijfveer is een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen. Ik vind het leuk om ze te begeleiden en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik denk graag met ze mee over hun kansen op het gebied van werk. In het kader van ‘samen kom je verder’ sta ik jou bij in jouw zoektocht naar (meer) werkgeluk.
Ik ben in mijn element in een coachende rol. Ik heb daarvoor de opleiding Basiscoach gevolgd, NLP Practitioner en doe vrijwilligerswerk bij FNV als loopbaanconsulent.
Ik inspireer en stimuleer mensen het beste uit zichzelf en het leven te halen. Hoe? Door ze op een liefdevolle manier een spiegel voor te houden om in beweging te komen en regie te nemen over hun leven.
Ontbreekt het aan uitdaging, loop je vast en haal je geen voldoening meer uit je werk? Wil je weer groeien en stralen vanuit je hart? Ik ben de hulplijn die naast jou JOUW pad volgt naar de stip op de horizon. Ik help jou de juiste keuzes te maken en stappen te nemen richting jouw doel. Ik maak graag kennis met je om te ontdekken of wij een match zijn.Terug naar teamoverzicht
Blogberichten van Natasja


Natasja geeft