NL Leert Door

In het voorjaar van 2021 was het dankzij de regeling “NL Leert Door” tijdelijk mogelijk om kosteloos een cursus bij Van Kraaij Educatie te volgen. De eerste ronde van NL Leert Door was een groot succes.


Binnenkort: NL Leert Door Sectoraal Maatwerk


We hebben goed nieuws! Het samenwerkingsverband Ondernemend Maas en Waal (OMW), Ondernemersvereniging Druten (OVD), CNV en Van Kraaij Educatie heeft de subsidie “NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk” binnengehaald. Met deze subsidie kunnen 5.000 werknemers, werkzoekenden en zzp’ers hun arbeidsmarktpositie versterken met een veelzijdig aanbod van ontwikkelactiviteiten, waarbij de overheid het grootste gedeelte van de investering voor haar rekening neemt.

Iedereen kan aan de activiteiten deelnemen, maar er wordt extra aandacht besteed aan de sectoren horeca, retail, techniek en de agrarische sector.

De ontwikkelactiviteiten die worden aangeboden zijn:
- Een zeer groot aanbod van cursussen en trainingen;
- Loopbaanadvies met een arbeidsmarktscan en persoonlijk Ontwikkelingsplan;
- Individuele begeleidingstrajecten van 5 en 10 uur.

Let op! De ontwikkelactiviteiten zullen dus niet allemaal kosteloos worden aangeboden, maar wel tegen een gereduceerde prijs.
Meer informatie volgt in december. Op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte en sturen je de brochure zodra deze beschikbaar is.

 
 
Bekijk hieronder ons cursusaanbod van de vorige ronde NL Leert Door. In december zal er een nieuwe website komen met alle ontwikkelactiviteiten voor de subsidieregeling NL Leert Door Sectoraal Maatwerk. Er zullen veel extra cursussen toegevoegd worden aan ons huidige aanbod.
Top
Van Kraaij Educatie