11-03-2020 | update m.b.t. coronavirus

Update m.b.t. coronavirus

11-03-2020 Druten

Beste relatie,

In verband met het coronavirus vinden wij het noodzakelijk om onze relaties een update te verstrekken die betrekking heeft op onze dienstverlening.
Wij kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten of de bijles of cursus van jezelf, zoon of dochter wel/niet doorgaat in de huidige situatie.

Op dit moment zien wij geen redenen om onze dienstverlening stop te zetten. Wij houden dagelijks de websites van de GGD, het RIVM en Pax Christi College in de gaten. Hieruit blijkt dat met de nodige maatregelen de dagelijkse gang van zaken gewoon door kan gaan en doormiddel van deze e-mail willen wij je graag vertellen wat de maatregelen voor dit moment zijn:

  • Veel van onze diensten vinden bij ons op locatie, D’n Bogerd, plaats. D’n Bogerd heeft de situatie serieus opgepakt. De toiletten, deurklinken, trapleuningen etc. worden frequenter schoongemaakt. Daarnaast hangen op diverse plekken in het pand hygiëne-instructies.
  • Heb je griep of koorts? Wanneer een van onze bijlesgevers of docenten griep of koorts heeft zal de les worden geannuleerd. Dit vragen wij ook aan onze leerlingen en cursisten. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar de betreffende coördinator.

Studiebegeleiding: Sanne Peters – sanne@vankraaijeducatie.nl
Particuliere cursussen: Nathalie van den Hurk – nathalie@vankraaijeducatie.nl
Zakelijke cursussen: Swen Wigmans – swen@vankraaijeducatie.nl

  • Ben je verkouden? In deze situatie vragen wij om zelf de situatie in te schatten en te bepalen of de les wel/niet door kan gaan. Twijfel je? Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de situatie.
  • Ben jij of is iemand in je directe omgeving in contact geweest met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld? Meldt dit z.s.m. bij de GGD en bij ons. Samen bespreken we of onze dienstverlening wel/niet kan plaatsvinden.
  • Wij vragen aan onze bijlesgevers en docenten om gepaste afstand te houden van onze leerlingen en cursisten. Wij raden alle leerlingen en cursisten aan om hetzelfde te doen. Houd gepaste afstand van elkaar en vermijd fysiek contact.
  • Op de volgende website ontvang je een aantal tips van de Rijksoverheid over wat je zelf kan doen om verspreiding te voorkomen: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Team Van Kraaij Educatie

Top
Van Kraaij Educatie