Studenten gezocht voor maatjesprojecten

Wij zijn op zoek naar enthousiaste scholieren (vanaf 15 jaar) en studenten! Ben jij op zoek naar een leuk en flexibel bijbaantje? En wil je een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij? Doe dan mee met deze 2 projecten van MeerVoormekaar en Van Kraaij Educatie in de gemeente Druten. Je zit niet vast aan bepaalde werktijden, maar je kunt zelf bepalen wanneer je een klusje wil uitvoeren. Een erg flexibel bijbaantje dus!

Deel 1: Een knaak voor een taak

Bij dit project ga je senioren (50+) in de gemeente Druten thuis helpen met diverse eenvoudige klusjes. Denk hierbij aan het ophangen van een schilderijtje, lichte schoonmaakwerkzaamheden of het doen van boodschappen. Ze betalen je €2,50 contant. Door een bijdrage van Provincie Gelderland kunnen wij deze vergoeding verdubbelen! Zo ontvang je een vergoeding van €5 per uur.

Deel 2: Senior Digi Hulp

Speciaal voor senioren (50+) gaan we leuke en interessante bijeenkomsten organiseren om kennis te maken met de mogelijkheden van een smartphone of tablet. We maken 4 groepjes voor 4 verschillende type gebruikers: iPad, iPhone, Android tablets en Android telefoons. Hier hebben we jouw hulp bij nodig! Je gaat samen met een senior aan de slag met allerlei leuke apps. Je ontvangt een vergoeding van €5 per uur.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in via deze link. Je gegevens worden dan verstuurd naar Welzijnsorganisatie MeerVoormekaar. Zij regelen ook je verzekering en een VOG. Coördinator van het project is Odette van der Donk. Neem bij vragen gerust contact met haar op. Odette is bereikbaar via e-mail: o.vanderdonk@meervoormekaar.nl en via telefoon: 06-33634034 of 024-6418459. Alvast bedankt voor jouw interesse en Van Kraaij Educatie hoopt dat veel scholieren en studenten uit Maas en Waal aan dit project gaan deelnemen!

Top
Van Kraaij Educatie