0487-745003

Senior Digi Club

SAMEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Senior Digi Hulp is een laagdrempelige uitleg van de iPad, iPhone, Android telefoon of Android tablet. De bijeenkomsten duren 1,5 uur en vinden plaats op twee opeenvolgende middagen. Prettig bij Senior Digi Hulp is het eenvoudige taalgebruik. We werken niet met ingewikkelde computertermen. Daarbij is met name het plezier van belang dat de senior vanuit de eigen interesse beleeft. Gezelligheid en een goede sfeer staan voorop. Naast de uitleg over het gebruik van de iPad, iPhone, Android telefoon of Android tablet, krijgt men ook handige tips.

Hulp wordt gegeven bij bijvoorbeeld e-mailen, veilig internetten en multimedia: beeld, muziek en video. Maar denk ook aan een e-boek lezen en zelf foto’s maken en in een fotoalbum zetten. Leuk is ook het beeldbellen. Kortom: er is veel mogelijk. De hulpsessies worden afgestemd op de behoeften en wensen van de deelnemers.

Lid worden?

Als inwoner van de Gemeente Druten kan men kosteloos lid worden van de Senior Digi Club. Naast de digitale nieuwsbrief zijn er extra’s zoals een vraagbaak. Voor alle mogelijke computer gerelateerde vragen staan we open om samen naar een oplossing te kijken. Dus u staat er niet alleen voor. Hulp kan want wij denken met u mee.

Als lid van de Senior Digi Club ontvangt men tevens de SDC Nieuwsbrief. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Senior Digi Hulpsessies

Senior Digi Hulp is een 3-delige laagdrempelige uitleg van de iPad. Prettig bij Senior Digi Hulp is het eenvoudige taalgebruik dus geen ingewikkelde computertermen. Gezelligheid en een goede sfeer staan voorop. Naast de uitleg over het gebruik van de iPad krijgt men ook handige tips. Hulp kan bij mailen, internet en wat er aan belangstelling leeft bij de deelnemer. Dat kan multimedia zijn dus alles over beeld, muziek en video. Maar ook e-boek lezen, zelf foto’s maken en in een foto-album zetten. Berichten versturen en ontvangen met mailen.

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.