0487-745003

Docent worden

SAMEN NAAR EEN HOGER NIVEAU

Van Kraaij Educatie is constant op zoek naar enthousiaste docenten. We bieden je leuk en afwisselend werk aan met natuurlijk een mooie vergoeding. Je kunt alle kanten op binnen een jong en innovatief bedrijf. Door het grote aanbod van onderwijsdiensten hebben wij voor iedereen wat wils.

Werken bij Van Kraaij Educatie
Werken bij Van Kraaij Educatie levert je een prachtige ervaring op. Dit kan je tijdens je opleiding en in je latere carrière zeer goed van pas komen. Natuurlijk staat het verzorgen van bijlessen, cursussen en trainingen ook goed op je cv. Je houdt je kennis van bepaalde vakken op peil. Daarnaast heb je bij ons altijd zeer flexibele werktijden. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel uur je wil werken, wanneer en op welke locatie.

Hoe werken wij?
Van Kraaij Educatie werkt als een bemiddelingsbureau. Wij brengen docenten in contact met cursisten. Dat betekent (behalve voor de mensen op kantoor) dat je niet bij ons in loondienst bent, maar geheel zelfstandig. Je bent dus geheel vrij om de diensten naar eigen inzicht te verzorgen. Je bepaalt ook zelf hoeveel en wanneer je wil werken. Je kunt met je vragen natuurlijk wel altijd bij ons terecht en wij regelen jouw administratie.

Staat jouw vacature er niet tussen? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar info@vankraaijeducatie.nl

Coaching
''De werksfeer bij Van Kraaij Educatie is prettig. Iedereen werkt met veel enthousiasme aan hetzelfde doel: samen naar een hoger niveau!
Loes den Biesen
Medewerker Marketing & Communicatie

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.