E-learning

Wij zijn van menig dat COVID-19 een blijvende verandering teweeg heeft gebracht. De trend waarbij onderwijs steeds meer wordt gedigitaliseerd, is in een stroomversnelling gekomen. Hier hebben wij op ingespeeld door “locatie onafhankelijk onderwijs” te introduceren. Naast onze fysieke bijlessen en cursussen is het nu ook mogelijk om online gebruik te maken van onze diensten.

Docenten die al jaren bij ons bijlessen en cursussen verzorgen hebben hun kennis gebundeld in een online leeromgeving. Deze omgeving bestaat uit kennisclips, cursussen en een community. Hieronder vertellen wij je er graag meer over.
Kennisclips
Dit zijn korte informatieve clips van maximaal 10 minuten. Deze clips zijn bedoeld om specifieke informatie te vergaren over een bepaald onderwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Engelse grammatica, studievaardigheden, tips om efficiënter ter werken met Outlook, en nog veel meer! Onze docenten die dagelijks bijlessen en trainingen verzorgen, weten precies de onderwerpen waar veel vraag naar is. Deze onderwerpen hebben wij omgezet naar kennisclips en maandelijks vullen wij ons aanbod aan. Op deze manier hebben wij een actuele kennisbank waartoe je altijd en overal toegang hebt. Wanneer je vastloopt met het maken van je huiswerk of tijdens je werkzaamheden in Office 365, staat er een uitgebreide online kennisbank voor jou klaar.
Wij hebben onze kennis gebundeld en samengevat in een online leeromgeving

Swen Wigmans

Online cursussen
Dit zijn cursussen die wij ook fysiek verzorgen zoals een basiscursus Excel. Deze cursussen hebben wij gedigitaliseerd en kun je nu gemakkelijk vanuit huis volgen. Deze video’s duren langer dan 10 minuten. Aan het eind van een cursus krijg je van ons een certificaat en een digitale trofee als bewijs dat je de training succesvol hebt afgerond. Deze trofee wordt gekoppeld aan je account zodat andere gebruikers jouw succes kunnen volgen. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om deze cursussen fysiek te volgen, maar nu is onze kennis ook beschikbaar voor mensen die buiten het Land van Maas en Waal wonen.
Community
Dit is een besloten online omgeving die je kunt vergelijken met een “Facebook groep”. Een veilige en vertrouwde omgeving waarbij cursisten, leerlingen en docenten met elkaar in gesprek gaan om elkaar te helpen. Deze omgeving is bedoeld om van elkaar te leren. Vanuit Van Kraaij Educatie wordt deze omgeving nauwlettend in de gaten gehouden. Plaats je vraag online of help een ander en “samen gaan we naar een hoger niveau”!
Top
Van Kraaij Educatie