0487-745003
>

Sales Coaching – Deel 2 Cursus Retail Manager

Met de training Sales coaching leer je verkoopmedewerkers hoe je hen een spiegel kunt voorhouden met betrekking tot hun wijze van verkopen aan klanten.

Inschrijven
Startdata
    Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.
Bekijk alle startdata
Kosten
Op aanvraag
Afdeling & vakgebied

Je stuurt een (verkoop)team aan als direct leidinggevende en/of als meewerkend voorman/vrouw. Je ziet bijvoorbeeld dat medewerkers moeite hebben om het vertrouwen van de klant te winnen en tot een verkoop te komen. Met deze training leer je hoe je, middels coaching, medewerkers effectief in verkoop kunt laten zijn.

Doel
Met de training Sales coaching leer je verkoopmedewerkers een spiegel voor te houden met betrekking tot hun verkoopstijl zodat zij deze kunnen perfectioneren. Waar zitten hun vragen en eventuele blokkades. Je leert coaching  technieken waarmee je verkoopgedrag, en dus verkopen, kunt verbeteren.

Na het afronden van de cursus kun je: 
Na afloop van de training heeft de deelnemer inzicht gekregen in wat het verschil is tussen feedback geven en coachen, inzicht gekregen in hoe je gedrag van een medewerker positief kunt veranderen en heeft de deelnemer 6 handzame stappen meegekregen om theorie naar praktijk om te zetten. De deelnemer heeft geoefend met een coachgesprek en heeft geoefend met zijn eigen casuïstiek.

Deze cursus is onderdeel van de reeks cursussen Retail Manager:

Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Onderdelen van deze training zijn onder andere:
Gesprekstechnieken zoals LSD, verschil tussen feedback geven en coachen, gedragsverandering van bewuste en onbewuste activiteiten, in 6 stappen een coachgesprek voeren.
 

Inschrijven Incompany

Investering

  • Prijs op aanvraag

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent

 

Inschrijven
Sales Coaching – Deel 2 Cursus Retail Manager krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.