0487-745003
>

Wijncursus voor horecaprofessionals

Met deze cursus ben je binnen twee cursusdagen voorzien van een basiskennis aan wijn & spijs.

Inschrijven
Startdata
    Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.
Bekijk alle startdata
Kosten
Op aanvraag
Afdeling & vakgebied

Ben jij werkzaam in de horeca maar loop jij steeds weer tegen die wijnkaart aan? Heb jij geen idee wat het verschil tussen de wijnen is en hoe je jouw gast het beste van advies kunt voorzien? Wil jij gerechten koppelen aan jouw wijnkaart maar heb je geen idee waar te beginnen?
Dan is deze cursus echt iets voor jou! Met deze cursus ben je namelijk binnen twee cursusdagen voorzien van een basiskennis aan wijn & spijs. Waardoor jij jouw gasten direct kunt helpen bij het maken van een keuze!

Na het afronden van deze cursus kun je:
Door het volgen van deze cursus heb je een gedegen basiskennis van wijn opgedaan. Het brengt je in staat jouw klanten beter te helpen bij de keuze voor een wijn. Ook de praktische kant helpt je op een professionele manier wijn te openen, te schenken en te koelen om de beleving voor jouw gast optimaal te maken. Doordat jij jouw wijn- en menukaart hebt leren doorgronden kun je jouw gast ook voorzien in het beste wijn/spijs advies. Als jij deze cursus volbrengt kun je jouw gasten op gebied van wijn/spijs beter bedienen en ze een fantastische avond bezorgen. 

Geef aan dat je interesse hebt in deze cursus om meer informatie te ontvangen: Cursusaanvraag doen.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Programma:

Module 1: wijngebieden & wijnstijlen
Huiswerk na module 1: onderzoek jouw eigen wijnkaart
Module 2: praktijkonderdeel 'wijn openen, schenken en koelen'
Huiswerk na module 2: aan de slag met de geleerde theorie
Module 3: de basis van wijn/spijs
Huiswerk na module 3: doorgrond jouw wijn- en menukaart en maak eigen wijn/spijs combinaties

Studiebelasting:
De totale studiebelasting bedraagt 16 uur, bestaande uit 12 uur les, verdeeld over 2 dagen van elk 6 uur en 4 uur zelfstudie. Gedurende het hele traject is er persoonlijk contact met de docent.

Certificaat: 
Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Van Kraaij Educatie. 

Inschrijven Incompany

Investering

  • Prijs op aanvraag

 

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Inschrijven
Wijncursus voor horecaprofessionals krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Inschrijven Incompany

Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor jou

Incompany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.