Corona update


Laatste update: Maandag 9 November
D'n Bogerd mag haar deuren openen voor fysieke educatieve doeleinden zoals bijlessen en huiswerkbegeleiding. Dit betekent dat wij uitsluitend op reservering geopend zijn voor de hiervoor genoemde fysieke diensten.

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag | 08:00 – 17:00 uur.

Bijlessen
Het is noodzakelijk om vooraf een werkplek te reserveren. Dit kan per e-mail bij mijn collega Sanne via sanne@vankraaijeducatie.nl of via WhatsApp op 06-19837413.

Reserveren voor de volgende dag kan tot uiterlijk 12:00 uur. Op vrijdag is Sanne afwezig, dus zorg dat je op tijd je plekje reserveert voor maandag.

Huiswerkbegeleiding
Ook de huiswerkbegeleiding gaat weer fysiek van start. Hiervoor is een plek reserveren niet van toepassing omdat de leerlingen een vaste middag en leslokaal hebben waarop zij komen.

Cursussen
Als trainingsorganisatie hebben we een vrijstelling op het "verbod op samenscholing". Onze cursussen gaat in aangepaste variant door. Als je op dit moment een cursus volgt dan heb je hierover bericht gehad.

Kantoor
Wij werken voornamelijk vanuit huis dus ons kantoor is niet geopend tenzij je een afspraak hebt met een van ons.

Heb je nog vragen?
RIVM verstrekt online informatie via:

RIVM: actueel nieuws over het coronavirus
RIVM: vraag en antwoord over het coronavirus

De overheid heeft een landelijk telefoonnummer geopend 0800-1351 voor alle vragen over het coronavirus.
Liever even telefonisch contact?
Wij helpen je graag.

Veel gestelde vragen

1Kan ik ook online bijles krijgen?
Ja dit adviseren wij ook. Dit gaat in overleg met je bijlesgever.
2Hoe kan ik jullie bereiken?
Je kunt altijd naar ons vaste nummer 0487-745003 bellen. Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook mailen of ons op onze mobiele werktelefoon bellen. Kijk op onze contactpagina voor onze actuele contactgegevens.
3Kan ik bij jullie langskomen als ik een vraag heb?
Ons kantoor is gesloten, wij werken vanuit huis. Een afspraak via Teams of via de telefoon is uiteraard wel mogelijk. Via onze homepage kun je zelf een afspraak maken in onze agenda.
Top
Van Kraaij Educatie