>

Sales Coaching – Deel 2 Cursus Retail Manager

Met de training Sales coaching leer je verkoopmedewerkers hoe je hen een spiegel kunt voorhouden met betrekking tot hun wijze van verkopen aan klanten.

Gratis inschrijven
Startdata
    Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.
Bekijk alle startdata
Kosten

Normale prijs: € 950

Nu GRATIS! (Meer info)

Uitvoering

Je stuurt een (verkoop)team aan als direct leidinggevende en/of als meewerkend voorman/vrouw. Je ziet bijvoorbeeld dat medewerkers moeite hebben om het vertrouwen van de klant te winnen en tot een verkoop te komen. Met deze training leer je hoe je, middels coaching, medewerkers effectief in verkoop kunt laten zijn.

Doel
Met de training Sales coaching leer je verkoopmedewerkers een spiegel voor te houden met betrekking tot hun verkoopstijl zodat zij deze kunnen perfectioneren. Waar zitten hun vragen en eventuele blokkades. Je leert coaching  technieken waarmee je verkoopgedrag, en dus verkopen, kunt verbeteren.

Na het afronden van de cursus kun je: 
Na afloop van de training heeft de deelnemer inzicht gekregen in wat het verschil is tussen feedback geven en coachen, inzicht gekregen in hoe je gedrag van een medewerker positief kunt veranderen en heeft de deelnemer 6 handzame stappen meegekregen om theorie naar praktijk om te zetten. De deelnemer heeft geoefend met een coachgesprek en heeft geoefend met zijn eigen casuïstiek.

Deze cursus is onderdeel van de reeks cursussen Retail Manager:

Meer informatie

Nog geen nieuwe startdata gepland. Schrijf je in op de interesselijst.

Kun je niet op de lesdagen van de geplande cursus(sen)? Laat je gegevens achter op het interesseformulier en wij houden je op de hoogte over nieuwe cursussen.

Onderdelen van deze training zijn onder andere:
Gesprekstechnieken zoals LSD, verschil tussen feedback geven en coachen, gedragsverandering van bewuste en onbewuste activiteiten, in 6 stappen een coachgesprek voeren.
 

Gratis inschrijven Incompany

Investering

  • De normale prijs voor de klassikale cursus bedraagt: €950
  • Je volgt de cursus nu gratis dankzij NL Leert Door.

 

Bij de cursus inbegrepen:

  • Leskosten
  • Lesmateriaal en eventuele boeken
  • Persoonlijk contact met de docent
Gratis inschrijven
Sales Coaching – Deel 2 Cursus Retail Manager krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door
Meer info
Hoe werkt NL Leert Door? Veelgestelde vragen Brochure aanvragen Gratis inschrijven Incompany
Deel deze ontwikkelactiviteit

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

ACTIE: ontvang €25,- korting op bijlessen of (individuele) studiebegeleiding als je je inschrijft voor een cursus of e-learning!

Meer informatie

Mogelijk ook interessant voor u

Incompany via NL Leert Door Sectoraal Maatwerk

Het is mogelijk om een Incompany training te organiseren met de subsidie NL Leert Door Sectoraal Maatwerk. Dit betekent dat de cursussen volledig gratis zijn onder enkele voorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.