>

Herhaalcursus Italiaans

Deze cursus is voor cursisten die bij ons eerder een cursus Italiaans hebben afgenomen en graag de lesstof willen herhalen.

Direct inschrijven
Startdata
Kosten
€89,95-
Afdeling & vakgebied
Uitvoering

Italiaans spreken, dat is bijzonder en een droom van velen. Als je deze taal spreekt, kun je gemakkelijker contact leggen met mensen uit Italië en zul je daarbij steviger in je schoenen staan. Maar misschien heb je zelf wel een hele goede, persoonlijke reden om deze taal te gaan leren!

Deze cursus is alleen voor de cursisten die bij ons eerder een cursus Italiaans hebben afgenomen en graag de lesstof willen herhalen.

De behandelde theorie wordt nog eens herhaald. Dit gebeurt in 6 lessen van 1,5 uur. De cursus wordt afgestemd op de groep.

Meer informatie

Bekijk het rooster

  • Rooster en locatie
    Het rooster met de les data en tijden van de cursussen worden vooraf bepaald en gepubliceerd op onze website. De cursussen worden gegeven op onze eigen locatie in De Bogerd in Druten: een locatie met gratis parkeergelegenheden en gratis wifi.

 

  • Cursusduur en zelfstudie
    De cursus bestaat uit 6 lessen van 1,5 uur tenzij er minder dan 4 deelnemers zijn. Bij 3 deelnemers zullen er 6 lessen van 1 uur bestaan. Indien er minder dan 3 deelnemers zijn dan zal Van Kraaij Educatie contact met je opnemen. Voor elke les geldt dat hetzelfde aantal uur aan zelfstudie wordt verwacht. Dit betekent dat wanneer je een les van 1,5 uur hebt er ook nog gemiddeld 1,5 uur aan zelfstudie moet worden gedaan.

 

  • Lesboek
    Geen extra cursusmateriaal vereist.
Direct inschrijven

Een groepscursus kost €89,95-

De cursus bestaat uit 6 lessen van 1,5 uur tenzij er minder dan 4 deelnemers zijn. Bij 3 deelnemers zullen er 6 lessen van 1 uur bestaan. Indien er minder dan 3 deelnemers zijn dan zal Van Kraaij Educatie contact met je opnemen.

Direct inschrijven
Herhaalcursus Italiaans krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door
Meer info
Hoe werken de lessen? Veelgestelde vragen Direct inschrijven
Deel deze ontwikkelactiviteit

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor u

Incompany via NL Leert Door Sectoraal Maatwerk

Het is mogelijk om een Incompany training te organiseren met de subsidie NL Leert Door Sectoraal Maatwerk. Dit betekent dat de cursussen volledig gratis zijn onder enkele voorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.