>

Half gevorderden cursus Italiaans

De half gevorderden cursus Italiaans is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om een vreemde taal te leren, of zich op hun vakantieadres beter verstaanbaar willen maken.

Direct inschrijven
Startdata
Kosten
€225,-
Afdeling & vakgebied
Uitvoering

Italiaans spreken, dat is bijzonder en een droom van velen. Als je deze taal spreekt, kun je gemakkelijker contact leggen met mensen uit Italië en zul je daarbij steviger in je schoenen staan. Maar misschien heb je zelf wel een hele goede, persoonlijke reden om deze taal te gaan leren!

Na de cursus ben je niet alleen meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de cultuur van Italië. Het resultaat is dat je meer vertrouwen hebt in het spreken, begrijpen en schrijven van de taal en daarnaast weet jij nu ook hoe jouw Italiaanse collega’s werken, of wat de normen en waarden zijn van je neef of nicht die in Italië woont.

Aan het einde van het basis traject kan de cursist:
Zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met zaken van direct belang (bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk). Communiceren in simpele en alledaagse taken die een eenvoudige en directe uitwisseling over vertrouwde en alledaagse kwesties vereisen. In eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, de onmiddellijke omgeving en kwesties op het gebied van diverse behoeften beschrijven.

We bieden 3 half gevorderden cursussen aan: (let op: niet elke periode worden alle cursussen aangeboden, bekijk het rooster voor het aanbod groepscursussen)

 • Half gevorderden 1
  Start van de half gevorderden cursus (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A1 hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A2
 • Half gevorderden 2
  Vervolg op de half gevorderden 1 cursus (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A2- hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A2.
 • Half gevorderden 3
  Vervolg op de half gevorderden 2 cursus (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A2- hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A2+ en krijg je van ons dus ook een certificaat op A2 niveau!

Meer informatie

Bekijk het rooster

 • Rooster en locatie
  Het rooster met de les data en tijden van de cursussen worden vooraf bepaald en gepubliceerd op onze website. De cursussen worden gegeven op onze eigen locatie in De Bogerd in Druten: een locatie met gratis parkeergelegenheden en gratis wifi.

 

 • Cursusduur en zelfstudie
  De cursus bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur tenzij er minder dan 4 deelnemers zijn. Bij 3 deelnemers zullen er 12 lessen van 1 uur bestaan. Indien er minder dan 3 deelnemers zijn dan bestaat de cursus uit 8 lessen van 1 uur. Voor elke les geldt dat hetzelfde aantal uur aan zelfstudie wordt verwacht. Dit betekent dat wanneer je een les van 1,5 uur hebt er ook nog gemiddeld 1,5 uur aan zelfstudie moet worden gedaan.

 

 • Lesboek
  In overleg met docent.
  (zelf aan te schaffen)
Direct inschrijven

Een groepscursus kost €225,-

De cursus bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur tenzij er minder dan 4 deelnemers zijn. Bij 3 deelnemers zullen er 12 lessen van 1 uur bestaan. Indien er minder dan 3 deelnemers zijn dan bestaat de cursus uit 8 lessen van 1 uur.

Direct inschrijven
Half gevorderden cursus Italiaans krijgt gemiddeld een op basis van reviews
Gegeven door
Meer info
Hoe werken de lessen? Veelgestelde vragen Direct inschrijven
Deel deze ontwikkelactiviteit

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor u

Incompany via NL Leert Door Sectoraal Maatwerk

Het is mogelijk om een Incompany training te organiseren met de subsidie NL Leert Door Sectoraal Maatwerk. Dit betekent dat de cursussen volledig gratis zijn onder enkele voorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.