>

Bijles Engels

Tijdens een bijles Engels krijg je de stof persoonlijk uitgelegd door een ervaren docent of student.

Direct inschrijven
Afdeling & vakgebied
Uitvoering
Kosten

Vanaf €17,50 per uur.

Startdata

De startdata van de bijles stem je samen af met je bijlesgever.

Wanneer je bijles Engels volgt dan….
Gaan we samen kijken waar je precies moeite mee hebt. Zit het in de grammatica, of heb je meer moeite met schrijven. Of wellicht vind je spreken erg lastig. Maar natuurlijk gaan we ook aan de slag met leesvaardigheid. Kortom, we kunnen je met alle aspecten van de Engelse taal helpen.

Dit is natuurlijk erg belangrijk omdat de Engelse taal een belangrijk onderdeel van de middelbare school is, maar ook zeker daarna. Steeds vaker worden vakken en boeken namelijk in het Engels gegeven. Daarom is het zeker verstandig om de basis van de Engelse taal goed onder de knie te krijgen. Dit zit hem in de grammatica, maar hoe dichter je bij het laatste leerjaar komt, hoe belangrijker de leesvaardigheid wordt. Het eindexamen bestaat namelijk alleen uit leesteksten. Om dit goed onder de knie te krijgen is het belangrijk hier al vroeg mee te beginnen. Lezen is namelijk een vaardigheid en niet een trucje wat je binnen enkele lessen onder de knie krijgt. Natuurlijk kunnen we je ook de juiste methoden en vaardigheden aanleren om dit op de juiste manier af te kunnen ronden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Het is belangrijk dat je bijles krijgt in en rustige omgeving, zodat je je goed kunt concentreren. Bij Van Kraaij Educatie zijn er verschillende mogelijkheden waar je de bijles kan volgen.

  • Online bijles
  • Bijles in de Bogerd in Druten
  • Bijles bij jou thuis

Na het inschrijven gaan we opzoek naar een geschikte bijlesgever of docent en samen kun je bepalen wanneer je de bijlessen plant. Tijdens het inschrijf proces kun je de voorkeur voor locatie en tijd aangeven.

 

Tijdens een bijles Engels krijg je de stof persoonlijk uitgelegd door een ervaren docent of student. In een individuele bijles wordt de leerstof verduidelijkt en herhaald. Je krijgt extra uitleg waar dat nodig is en gaat samen met de docent of student flink oefenen. Je hebt dus veel inspraak in hoe jouw bijlessen eruitzien!

Direct inschrijven
  • Junior €17,50 per uur
  • Senior €25,- per uur
  • Professional €35,- per uur

Klik voor meer informatie over de tarieven hier.

Bijles Engels krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Mogelijk ook interessant voor u
Direct inschrijven
Werkzoekende?
Schrijf je in via het interesseformulier.