>

Basiscursus Italiaans

De Basiscursus Italiaans is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om een vreemde taal te leren, of zich op hun vakantieadres beter verstaanbaar willen maken.

Direct inschrijven
Startdata
Kosten
€215,-
Afdeling & vakgebied
Uitvoering

Italiaans spreken, dat is bijzonder en een droom van velen. Als je deze taal spreekt, kun je gemakkelijker contact leggen met mensen uit Italië en zul je daarbij steviger in je schoenen staan. Maar misschien heb je zelf wel een hele goede, persoonlijke reden om deze taal te gaan leren!

Na de cursus ben je niet alleen meer ervaren in het spreken van de taal, maar heb je ook geleerd over de cultuur van Italië. Het resultaat is dat je meer vertrouwen hebt in het spreken, begrijpen en schrijven van de taal en daarnaast weet jij nu ook hoe jouw Italiaanse collega’s werken, of wat de normen en waarden zijn van je neef of nicht die in Italië woont.

Aan het einde van het basis traject kan de cursist:
Vertrouwde dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen gericht op de bevrediging van concrete behoeften begrijpen en gebruiken. Zichzelf aan anderen voorstellen en kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens zoals waar hij/zij woont, mensen die hij/zij kent en dingen die hij/zij bezit. Op een simpele wijze reageren, aangenomen dat de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om te helpen.

We bieden 3 basiscursussen aan: (let op: niet elke periode worden alle cursussen aangeboden, bekijk het rooster voor het aanbod groepscursussen)

 • Basis 1
  Start van de basis cursus, bij aanvang is geen basiskennis/niveau vereist (A0), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1-.
 • Basis 2
  Vervolg op basis 1 (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A1- hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1.
 • Basis 3
  Vervolg op basis 2 (het is dus een vereiste dat je jouw kennis op niveau A1 hebt en dat je alle stof die behandeld is in de voorgaande cursus beheerst), aan het einde van deze cursus beheers je niveau A1+ en krijg je van ons ook een certificaat op A1 niveau!

Meer informatie

Bekijk het rooster

 • Rooster en locatie
  Het rooster met de les data en tijden van de cursussen worden vooraf bepaald en gepubliceerd op onze website. De cursussen worden gegeven op onze eigen locatie in De Bogerd in Druten: een locatie met gratis parkeergelegenheden en gratis wifi.

 

 • Cursusduur en zelfstudie
  De cursus bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur tenzij er minder dan 4 deelnemers zijn. Bij 3 deelnemers zullen er 12 lessen van 1 uur bestaan. Indien er minder dan 3 deelnemers zijn dan bestaat de cursus uit 8 lessen van 1 uur. Voor elke les geldt dat hetzelfde aantal uur aan zelfstudie wordt verwacht. Dit betekent dat wanneer je een les van 1,5 uur hebt er ook nog gemiddeld 1,5 uur aan zelfstudie moet worden gedaan.

 

 • Lesboek
  Boek: Van Dale Taalcursus Italiaans
  ISBN: 9789061433279
  (zelf aan te schaffen)
Direct inschrijven

Een groepscursus kost €215,-

De cursus bestaat uit 12 lessen van 1,5 uur tenzij er minder dan 4 deelnemers zijn. Bij 3 deelnemers zullen er 12 lessen van 1 uur bestaan. Indien er minder dan 3 deelnemers zijn dan bestaat de cursus uit 8 lessen van 1 uur.

Direct inschrijven
Basiscursus Italiaans krijgt gemiddeld een op basis van reviews

Anoniem

De cursus Italiaans was een aangename kennismaking met de taal.

Gegeven door
Meer info
Hoe werken de lessen? Veelgestelde vragen Direct inschrijven
Deel deze ontwikkelactiviteit

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op!

Mail ons Bel ons

Mogelijk ook interessant voor u

Incompany via NL Leert Door Sectoraal Maatwerk

Het is mogelijk om een Incompany training te organiseren met de subsidie NL Leert Door Sectoraal Maatwerk. Dit betekent dat de cursussen volledig gratis zijn onder enkele voorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat je contactgegevens hier achter en we nemen contact met je op! Je kunt ook hier direct een afspraak in onze agenda plannen.